Hei,


Olen kääpiösnautserikasvattaja
Uudestakaupungista, Varsinais-Suomesta. Olen aina pitänyt eläimistä ja varsinkin koirista. Lapsena, ennenkuin sain oman koiran, ulkoilutin ja hoidin naapureiden koiria ja kaikista kaunein koira oli mielestäni naapuritalon hiilenmusta cockerspanieli, Pate. Ensimmäisen oman koiran sain 10-vuotiaana, kuinka ollakkaan, suloisen cockerspanielin, Femin.

Kääpiösnautserissa ihastuin aivan ensimmäiseksi ulkonäköön. Muhkea parta ja kulmakarvat sekä
tempperamenttinen olemus herättivät mielenkiinnon ja tutustuttuani rotuun paremmin, huomasin sen olevan muutoinkin sopiva meidän perheelle. Iso koira pienessä koossa, sanovat.

Niin sitten ystävänpäivänä 2001 kotiimme muutti pikkuruinen pippurityttö Pipsa (Sini-Minin Brisk). Tällä
hetkellä kotonamme asustaa Alma (Brisken Princess of Celestial) ja Vappu (Brisken Dee Valery Koriander) ja Milda (Brisken Fantastic Fairytale). Sijoituskodeissaan asuvat Luka (Mister Fantastic de Lordship's), Frida (New Era's Hipnotising Ritual), Kaja (Brisken Goes To
The Soul) ja uusin vahvistuksemme (yhteisomistusuroksemme kennel
Nouzer'sin kanssa) Arvo (All In One Genstat).

Kasvattajakurssin suoritin vuonna 2004 ja samana vuonna sain myös kennelnimeni. Nimi muotoutui ensimmäisenkäppänämme Pipsan mukaan, (Sini-Minin Brisk). Tavoitteeni on kasvattaa vastuullisesti rodunomaisia ja terveitä koiria. Brisken pennut kasvavat täällä kotonamme, joten ne ovat tottuneet ihmisiin ja normaaleihin asumisen ääniin. Pennuille valitsen hyväluonteiset ja tutkitusti terveet vanhemmat. Toivon, että jokainen pentu pääsee hyvään ja rakastavaan kotiin, jossa pystyttäisiin jollain tapaa myös harrastamaan sen kanssa.

Kuulun Suomen Kennelliittoon, Suomen
Kääpiösnautserikerhoon (+ jalostustoimikunnan jäsen), Suomen
koirankasvattajiin, Vakka-Suomen Kennelkerhoon, Koirakerho
Rähmä-Käpäliin sekä Suomen Eläinsuojeluyhdistykseen.