Hei,


olen kääpiösnautserikasvattaja Uudestakaupungista, Varsinais-Suomesta. Olen aina pitänyt eläimistä ja varsinkin koirista. Lapsena, ennenkuin sain oman koiran, ulkoilutin ja hoidin naapureiden koiria ja kaikista kaunein koira oli mielestäni naapuritalon hiilenmusta cockerspanieli, Pate. Ensimmäisen oman koiran sain 10-vuotiaana, kuinka ollakkaan, suloisen cockerspanielin, Femin.


Kääpiösnautserissa ihastuin aivan ensimmäiseksi ulkonäköön. Muhkea parta ja kulmakarvat sekä tempperamenttinen olemus herättivät mielenkiinnon ja tutustuttuani rotuun paremmin, huomasin sen olevan muutoinkin sopiva meidän poerheelle. Iso koira pienessä koossa, sanovat.
Niin sitten ystävänpäivänä 2001 kotiimme muutti pikkuruinen pippurityttö Pipsa (Sini-Minin Brisk). Tällä hetkellä kotonamme asustaa Elli (Superplay's Pocahontas), Alma (Brisken Princess of Celestial) ja Vappu (Brisken Dee Valery Koriander).


Kasvattajakurssin suoritin vuonna 2004 ja samana vuonna sain myös kennelnimeni. Nimi muotoutui ensimmäisen käppänämme Pipsan mukaan, (Sini-Minin Brisk). Tavoitteeni on kasvattaa vastuullisesti rodunomaisia ja terveitä koiria. Brisken pennut kasvavat täällä kotonamme, joten ne ovat tottuneet ihmisiin ja normaaleihin asumisen ääniin. Pennuille valitsen hyväluonteiset ja tutkitusti terveet vanhemmat. Toivon, että jokainen pentu pääsee hyvään ja rakastavaan kotiin, jossa pystyttäisiin jollain tapaa myös harrastamaan sen kanssa.


Pipsan ensimmäinen pentue rekisteröitiin Rantakaupin kennelin nimelle. Pennut syntyivät ja kasvoivat täällä meidän kotonamme Saarnion Kirsin valvonnassa. Samalla sain oppia kokeneemmalta kasvattajalta kaikenlaisissa käytännön asioissa, joita pystyn nyt itse hyödyntämään.


Kuulun Suomen Kennelliittoon, Suomen Kääpiösnautserikerhoon, Suomen koirankasvattajiin, Vakka-Suomen Kennelkerhoon, Koirakerho Rähmä-Käpäliin sekä Suomen Eläinsuojeluyhdistykseen.